10 saat önce Rize

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında 12 Mayıs Pazar günü deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da Adolfo Gaich, Avrupa hedeflerinin devamı için kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını söyledi.

11 saat önce Asayiş

Rize İl Jandarma Komutanlığı, uzun süredir aranan ve 19 yıl hapis cezası bulunan C.G.'yi başarılı bir operasyonla yakaladı.

17 saat önce Rize

Rize'de çay hasadını yapacak işçi maliyetleri artınca çay kesme motorlarına ilgi de arttı.

17 saat önce Rize

Rize’de yaşayan 5 yaşındaki ikiz kardeşler Kerem ve Beren Baş tuvale yaptıkları resimler ile görenleri hayran bırakıyor.

17 saat önce Rize

Benzinle çalışan çay toplama motorları çay bitkisinin üzerinde egzoz gazı bıraktığı ve çayda kaliteyi düşürmesi sebebiyle bu yıl da kullanımı yasaklandı.

17 saat önce Eğitim

SANKO Okulları öğrencileri, Milli Eğitim Vakfı (MEV) tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen “Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Bilimleri Araştırma Projeleri Yarışması”nda Türkiye üçüncüsü oldu.

17 saat önce Bayburt

Usta öğretici Ercan Okumuş, Bayburt'taki atölyesinde geçmişte kullanılan tarım aletleri, taşıt, yapı ve gündelik eşyaların maketlerini üretiyor.

17 saat önce Bayburt

Bayburt ve Trabzon'da mayıs ayında etkili olan kar yağışı yüksek kesimleri beyaza bürüdü.

17 saat önce Trabzon

Trabzon'da boşandıktan sonra birlikte yaşadığı eski eşini boğarak öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi.

18 saat önce Rize

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğretim üyelerinin "Ateşli havaleyi önlemek için vücut sıcaklığı ve oksijen satürasyonu takip cihazı" buluşu, Türk Patent ve Marka Kurumunca "faydalı model" olarak tescillendi.